Un peatge per entrar al Parc Agrari?

Divendres, 20 maig 2022 · 11:23 hores ActualitatAgriculturaEconomia

Actualitat
Agricultura
Economia

Aquest matí, a la tertúlia del magazín matinal Planeta Prat, a elprat.ràdio, s’ha comentat la proposta de diverses entitats ecologistes d’establir un peatge de 4 euros al dia per entrar a la zona de baixes emissions de Barcelona en vehicle de motor.

Un dels participants a la tertúlia, el pagès pratenc Josep Miquel Piñol, ha plantejat la possibilitat d’establir un peatge per entrar al Parc Agrari del Baix Llobregat. Els altres participants a la tertúlia, dirigida per Isa Gonzalo Isla, han estat Arnau Rulló i Cristina Romero.

Segons Piñol, la gran afluència de gent que els darrers anys ha pres el costum d’anar a passejar pels camins agrícoles, a peu o en bicicleta, alguns amb gossos sense lligar, altres sense donar preferència de pas als tractors o vehicles agrícoles, provoca molèsties als pagesos, a banda dels nombrosos robatoris que s’hi produeixen. Aquest peatge podria servir per arranjar els camins agrícoles o instal·lar tanques antirrobatori, per exemple.

Escolteu els arguments de Piñol.