Dilluns començaran les obres de pacificació de l’av. del Canal

Divendres, 20 maig 2022 · 08:08 hores ActualitatSocietatUrbanisme

Actualitat
Societat
Urbanisme

El proper dilluns, 23 de maig, començaran les obres de pacificació de l’avinguda del Canal, que esdevindrà un carrer amb plataforma única i prioritat per a vianants entre la pl. de Catalunya i el c. Santiago Rusiñol.

La propera setmana s’ocuparà l’àmbit nord de les obres, és a dir, l’av. del Canal entre Verge de Montserrat i Santiago Rusiñol. Els treballs tenen una durada prevista de 9 mesos i comporten el tall total de circulació de l’avinguda del Canal.

No obstant, es permetrà l’accés de vehicles que tinguin els guals dins l’àmbit, això sí, fora de l’horari de l’obra (8 a 18 hores), amb l’excepció d’aquells moments en que no sigui possible. Més informació al plànol superior.

Un cop finalitzades les obres del col·lector que s’estan efectuant actualment a l’avinguda del Canal (tram entre pl. Catalunya i Verge de Montserrat) l’obra de pacificació i remodelació també s’implantarà en aquest àmbit sud.