elprat.ràdio, entre les tres millors ràdios locals de Catalunya

L'1 de juny es coneixerà la ràdio guanyadora en el marc del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC)
Dimarts, 17 maig 2022 · 09:44 hores ActualitatGeneral

Actualitat
General

El jurat professional dels Premis de Comunicació Local ha seleccionat elprat.ràdio com a finalista a la categoria de millor ràdio a la present edició 2022. Ho serà conjuntament amb Ràdio Premià de Mar i Ràdio Cambrils, precisament, en l’edició rècord de participació amb un total de 111 propostes.

Els Premis de Comunicació Local són el certamen que organitza la Xarxa Audiovisual Local, amb la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), per reconèixer el panorama comunicatiu local de Catalunya. De fet, l’1 de juny, a Granollers, se celebrarà la gala d’entrega de premis, precisament, en el marc del congrés dels operadors, productors i professionals de la indústria audiovisual catalana.

A més de les sis categories habituals, l’organització ha creat enguany el premi extraordinari del jurat que, en la seva primera edició, s’atorgarà al periodista baixllobregatí Jordi Évole.