El vòlei pratenc fa història: els 2 sèniors dels Víkings, finalistes de la promoció d’ascens a 1a Nacional

Tant el sènior femení com el sènior masculí s'han quedat a un pas de l'ascens a Primera Divisió Nacional en arribar a la final de les fases d'ascens.
Diumenge, 15 maig 2022 · 18:48 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

El primer any en què els dos primers equips del Víkings Vòlei Prat arriben a disputar els play-off d’ascens a categoria nacional ha estat molt a prop de ser rodó. Ambdós equips han quedat subcampions de les fases d’ascens disputades aquest cap de setmana.

Derrota molt ajustada del femení

El sènior femení ha disputat la promoció a Los Alcázares (Murcia), realitzant un recorregut ple de victòries fins a la final: a la fase de grups va derrotar al CV Villena per 2 sets a 3 i al Adalmo Ciutat Cide per 3 a 1, classificant-se per a les semifinals com a líder del Grup B. A semifinals va superar el Paterna per un competit 3-2 (25-23/23-25/12-25/25-22/12-15), quelcom que no va poder repetir a la gran final davant el Lo Caragol, cedint un 3-1 (21-25/25-23/25-23/25-19) marcat pels dos sets centrals molt apretats.

El Mediterráneo, botxí del masculí

El masculí, per la seva banda, només va perdre davant el Mediterráneo, però per partida doble. Va iniciar la fase de grups superant el Pòrtol balear (equip amfitrió) per 3 sets a 1, per caure posteriorment davant el Mediterrani en un partit que va manar per 2 sets a 0 però que va acabar perdent a la 5ª mànega per 15-10. A semifinals va vèncer amb cert marge a l’AVA de l’Ametlla del Vallès per 3-1, i a la final no va poder amb el Mediterráneo, perdent per 3-0 (25-11/25-14/25-15) contra l’equip castellonenc.