L’Ajuntament instal·larà càmeres de vigilància a diversos punts de la ciutat

N'hi haurà de dos tipus: per controlar el trànsit i per a la seguretat ciutadana
Divendres, 13 maig 2022 · 11:07 hores ActualitatSeguretatSocietat

Actualitat
Seguretat
Societat

L’Ajuntament del Prat instal·larà càmeres de videovigilància a diferents punts de la via pública de la ciutat. Així ho ha confirmat l’alcalde, Lluís Mijoler, al programa Contrasenyes d’elprat.ràdio (podcast més a baix), on ha donat algun detall més després d’avançar-ho a la darrera edició del Parla amb l’alcalde, una trobada amb veïnat celebrada, aquest darrer cop, a Sant Cosme. La nova estratègia municipal, inèdita a la ciutat, vol reforçar la percepció de seguretat en punts concrets, així com l’efecte dissuasori.

Segons Mijoler, hi haurà dos tipus de càmeres. D’una banda, les pròpies de circulació col·locades a les entrades vials de la ciutat i, d’altra, algunes a l’interior de la ciutat en punts calents en relació amb la seguretat ciutadana. En aquest sentit, l’equip de govern té pendent encara decidir quins seran aquests punts, però Mijoler assegura que, políticament, la decisió ja està presa.

Entrevista a l’alcalde, Lluís Mijoler: