L’equip femení de la Fundació de l’AE Prat es proclama campió de lliga i certifica l’ascens a Primera Catalana

Dijous, 12 maig 2022 · 12:03 hores EsportsFutbol

Fotografia de Fundació AE Prat

Esports
Futbol

L’equip femení de la Fundació de l’AE Prat s’ha proclamat campió de lliga i ha assegurat l’ascens a Primera Catalana. Tot ha estat després que s’acceptés el recurs que havia interposat a la Federació Catalana el conjunt pratenc per alineació indeguda de la Fontsanta en el partit de l’avant penúltima jornada de lliga. El Comitè de Competició de la FCF ha fallat a favor del conjunt pratenc i se li han tret els tres punts sumats a l’equip de Cornellà. Per tant, la Fundació de l’AE Prat acaba la lliga com a líder amb tres punts d’avantatge respecte el seu rival.

El conjunt pratenc culmina una gran temporada amb el premi del campionat i l’ascens. Les pratenques, juntament amb la Fontsanta, han estat les dominadores absolutes de la competició amb 21 victòries, dos empats i una sola derrota en el primer any de la formació de l’equip.