El Prat se suma a la campanya del Servei Català de Trànsit pel bon ús dels patinets elèctrics

Dijous, 12 maig 2022 · 11:21 hores ActualitatSeguretatSocietat

Una noia circula en patinet elèctric, correctament, per l'avinguda de la Verge de Montserrat.

Actualitat
Seguretat
Societat

La Policia Local del Prat s’ha afegit a la campanya del Servei Català de Trànsit (SCT) per prevenir les conductes de risc a l’hora d’anar amb patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal (VMP). La campanya, que acabarà diumenge, consisteix a incrementar el control i vigilància sobre la circulació indeguda per voreres (per on els patinets no hi poden passar), la circulació amb més d’una persona, l’ús d’auriculars i telèfons mòbils, i la circulació de nit o en situacions amb poca visibilitat sense llum o elements reflectants.

Les persones que utilitzen aquest tipus de vehicles estan obligades a sotmetre’s a proves d’alcohol i drogues. També s’està obligat a complir les normes i senyals de trànsit com amb qualsevol altre vehicle.

Aquesta campanya del SCT coincideix amb una altra de l’Ajuntament del Prat sobre la convivència i la mobilitat a l’espai públic pratenc.