Preacord entre les treballadores i l’empresa de neteja d’edificis municipals

Es desconvoca la vaga prevista per a avui
Dimecres, 11 maig 2022 · 12:55 hores ActualitatEconomiaEmpresa

Protesta de treballadores de SELSA a la pl. de la Vila, la setmana passada.

Actualitat
Economia
Empresa

Representants de la plantilla de l’empresa SELSA al Prat, que s’encarrega de la neteja dels edificis municipals, i la direcció han arribat a un preacord per incorporar millores salarials en el nou conveni que s’ha de signar. Aquesta entesa, produïda en la reunió celebrada ahir dimarts, també ha servit per desconvocar la vaga prevista per avui.

El preacord serà sotmès a votació a l’assemblea que s’organitzarà amb els treballadors i treballadores de SELSA a la ciutat. Paral·lelament, en aquesta trobada es valorarà seguir amb els dies previstos de vaga (18 i 25 de maig), que encara es mantenen. En la reunió de dimarts no es va tractar l’aplicació d’un increment pendent del 2020 d’un 0,55 %.

L’empresa Selsa compta aproximadament amb 160 treballadors i treballadores que s’encarreguen de la neteja d’edificis municipals (oficines, escoles, equipaments cívics, culturals i esportius, etc).