Una dona de 65 anys, ferida greu per un incendi al carrer Ballestera

Un veí del bloc ha aconseguit entrar per una finestra i treure la dona pel balcó, que ha estat traslladada al Vall d'Hebron
Dimarts, 10 maig 2022 · 22:15 hores ActualitatSeguretat

Tres blocs del carrer Ballestera han hagut de ser evacuats per seguretat | Imatge de elprat.digital

Actualitat
Seguretat

Una veïna ha resultat ferida greu després d’un incendi a un pis del carrer Ballestera, número 14-16. Els fets han succeït a última hora de la tarda, en concret, a un immoble de la tercera planta, que ha quedat totalment calcinat.

Segons confirmen fonts oficials, dins del pis hi havia una dona de 65 anys, que ha estat rescatada per un veí del bloc que ha aconseguit entrar per una finestra i treure la dona pel balcó. Després de rebre una primera atenció a les portes del bloc per part dels serveis d’emergència, ha estat traslladada al Vall d’Hebron, centre hospitalari de referència per atendre cremades.

Per seguretat, el veïnat del bloc afectat i els dos colindants han hagut de ser desallotjats. En aquest sentit, Bombers ha confirmat que no hi ha cap afectació en cap altre habitatge. Ara, s’investiguen les causes de l’incendi, que ja ha quedat totalment extingit.

En el dispositiu hi han participat nombroses dotacions de Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Serveis d’Emergències.