Només queden lliures 8 de les més de 1.800 places dels aparcaments municipals subterranis

Tots els pàrquings estan complets menys el de Marina, que també està a punt d'omplir-se
Dimarts, 10 maig 2022 · 10:44 hores ActualitatSocietatUrbanisme

Actualitat
Societat
Urbanisme

Els aparcaments municipals subterranis del Prat estan complets. De fet, actualment només queden lliures 8 places de les 1.802 existents, concretament al pàrquing Marina (a Verge de Montserrat entre Frederic Soler i Carretera de la Marina). Ben aviat, però, aquestes places també s’ocuparan, ja que l’empresa municipal d’habitatge i aparcament, Prat Espais, està rebent sol·licituds per llogar-les.

Actualment, el Prat compta amb 7 aparcaments subterranis municipals: Remolar, Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, Cèntric, pl. Blanes, pl. Catalunya, Montserrat i Marina. En total, aquests pàrquings sumen 1.720 places per a cotxes i 82 per a motos (d’aquestes darreres no en queda cap lliure). A banda, existeix un aparcament municipal en superfície per a camions al polígon Pratenc, amb 186 places, que també està totalment complet.