L’AE Prat empata a zero i s’ho jugarà tot a la darrera jornada

La nova graderia del Sagnier es va estrenar amb un empat sense gols davant el Teruel. El Prat arrencarà en posició de playout una darrera jornada on tot és possible
Dilluns, 9 maig 2022 · 17:33 hores EsportsFutbol

Esports
Futbol

El Prat va treure un punt d’un partit tancat en què no es va acabar de trobar còmode però que va estar molt a prop d’endur-se, especialment al tram final. Prop de 1.000 espectadors es van apropar al Sagnier, engalanat d’una estampa tant inèdita com anhelada, amb la nova graderia cobrint tot el lateral. L’entrada, la millor de la temporada, es va quedar lluny, però, de la majoria de ‘finals’ que ha disputat el Prat en la darrera dècada. Els que hi van ser, però entregats a la necessitat de guanyar. El Prat va tornar a puntuar 5 partits després, però els resultats no van acompanyar i arrencarà en posicions de playout on fins a 7 equips del grup es juguen la permanència amb milers de combinacions possibles.

Va voler apretar des de l’inici el Prat, i en 3 minuts, Guillem Naranjo ja havia rematat un parell de vegades: primer amb el cap, a centrada de Lucas Pariente; després amb la dreta, a enviament de Grasa. A prop del quart d’hora, Taliby va treure amb la manyopla una centrada de Batanero que es va anar enverinant. El Teruel va començar a comparèixer, amenaçant amb recuperacions a prop de porteria i dificultant la circulació del Prat. El joc es va encallar i amb prou feines es va veure un xut elevat d’Alfredo Gutiérrez i un nou intent de Guillem Naranjo abans del descans.

El Prat, de menys a més

La represa va deixar un Prat imprecís i nerviós. La resta de resultats, fins llavors tranquils, es van començar a girar en contra, i als 5 minuts de la segona, Aparicio va enviar una falta directa al pal. L’equip mudéjar no va transformar el moment de crisi dels potablava per alterar l’electrònic, i la seva passa enrere (amb l’empat tenia prou per segellar els playoff) va coincidir amb l’entrada de Guido Ratto i la gran ocasió de Batanero, que caçant un refús, va estavellar violentament la pilota al travesser. Tot i no marcar, l’acció del sallentí va servir per canviar l’estat d’ànim d’un Prat que a partir d’aquell moment, va bolcar el joc. L’ocasió més clara de totes, la de Kuku, que no va poder dirigir una rematada acrobàtica des de la frontal de la petita. Batanero, ja a les acaballes, ho va intentar amb una falta que no va marxar lluny de la creueta.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Andrés Bretones, segon entrenador de l’AE Prat