El Prat B és nou equip de Primera Catalana

El filial de l'AE Prat ha assegurat de manera matemàtica l'ascens a Primera Catalana, esglaó on mai no havia jugat.
Diumenge, 8 maig 2022 · 17:34 hores EsportsFutbol

Esports
Futbol

El Prat B va certificar de manera matemàtica el seu ascens a Primera Catalana aquest cap de setmana. El filial potablava necessitava sumar diumenge al camp de l’Sporting Gavà o bé que un dia abans, el Sitges no guanyés el seu partit. El 2-2 dels del Garraf a Vilafranca va atorgar “abans de temps” l’ascens a l’equip de Miquel Motoso, que va celebrar la fita històrica a les portes del Sagnier. Poques hores després, empatava a 3 a Can Tintorer, on es van a tornar a reproduir les escenes de festa.

Imatge

De Tercera Catalana a Primera en 2 anys

El Prat B va sumar 7 punts a les primers 5 partits. Va ser a partir de la sisena jornada que va iniciar el seu camí imparable fins l’ascens: només ha perdut 1 partit dels darrers 20, i abans de l’empat d’aquest cap de setmana a Gavà, acumulava 8 victòries consecutives. Xifres que encara agafen més relleu, en tractar-se d’un equip recentment ascendit. La propera temporada, el Prat B jugarà a la categoria més alta de la seva història, una primera catalana repleta d’històrics que acabarà de determinar-se en les properes setmanes.

REACCIONS A L’ASCENS

Miquel Motoso, entrenador del Prat B

Adrián Prieto ‘Perico’, capità del Prat B