Aquest diumenge es farà la 3a Caminada pel Treball Digne resseguint el Llobregat

Amb dos punts de sortida, al Prat i a Cornella, que confluiran al Parc Fluvial de Sant Boi
Divendres, 6 maig 2022 · 11:03 hores ActualitatCooperativismeEconomia

Anterior edició de la Caminada.

Actualitat
Cooperativisme
Economia

Aquest diumenge 8 de maig es farà la tercera edició de la Caminada pel Treball Digne i l’Economia Solidària. El recorregut es farà pel costat del riu Llobregat, com a vertebrador del territori i la seva dimensió lúdica i social, que vol reinvidicar els valors de l’ocupació digna, l’economia solidària i inclusiva, la solidaritat, el respecte, la protecció i el gaudi de la natura.

Amb la recaptació (5 € per persona) es vol donar suport a l’Associació Catalana per la Pau, una organització compromesa amb la transformació de les condicions de vida de les poblacions més desafavorides i en l’assoliment d’estructures socials més justes; en aquest cas es vol ajudar a families d’Ucrania.

La Caminada, organitzada per CCOO del Baix Llobregat i Esperanzah!, sortirà simultàniament a les 9:30 h a Cornellà, davant la seu comarcal de CCOO, i a la porta del Parc del Riu, al Prat. Les dues marxes confluiran al Parc Fluvial de Sant Boi pels volts de les 11 h.

La inscripció es fa a través del web www.lacaminada.cat i les persones participants rebran aigua, un petit esmorzar i una samarreta commemorativa, gràcies a la col·laboració dels organitzadores i de diferents empreses, administracions i entitats que s’hi han implicat.