El Prat enceta un cicle d’activitats sobre salut femenina

Per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones
Dimecres, 4 maig 2022 · 11:25 hores ActualitatDonesSalut

Actualitat
Dones
Salut

El 28 de maig serà el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones i, al Prat, l’Ajuntament vol commemorar-lo amb tota una sèrie d’activitats que comencen avui mateix, 4 de maig. El programa ha estat elaborat conjuntament amb entitats pratenques, els Centres d’Atenció Primària de la ciutat i el Centre de Promoció Econòmica municipal.

El programa d’activitats combina activitats teòriques i pràctiques, però totes per objectiu fer reflexionar a la ciutadania sobre com afecten els condicionants socials a la salut de les dones i com posar-hi remei a través del benestar emocional o la connexió amb el propi cos, entre altres.

Consulteu aquí les activitats programades.

Entrevista a elprat.ràdio: