El Pratifolk omplirà el dissabte de cultura popular i tradicional

Organitzat per la Federació d’Entitats El Nus, vol apropar la cultura tradicional a tota la població
Dimarts, 3 maig 2022 · 11:44 hores ActualitatCulturaCultura popular

Actualitat
Cultura
Cultura popular

El festival Pratifolk, que se celebra des del 1996, és una gran mostra de les colles i del potencial cultural pratenc: diables, gegants, castellers, dansaires, bastoners, sardanistes, trabucaires…

Aquest dissabte, després d’anys de restriccions per la covid, torna el Pratifolk. El festival començarà a les 8 hores amb cercaviles a diferents punts de la ciutat i continuarà al Fondo d’en Peixo amb activitats per a tots els públics fins a ben entrada la nit. Totes les colles mostraran els seus lluïments durant tot el dia, hi haurà tallers i una gimcana de cultura popular per als més petits i música i bon menjar per acompanyar la jornada.

El dia 6 de maig se celebrarà un acte previ a La Nau de Cultura Popular: una xerrada amb el periodista Joan Ignasi Gómez, del programa radiofònic Gaudeix la festa, en la qual es parlarà del Seguici Popular i Festiu

Entrevista a elprat.ràdio (91.6 FM)

Tot seguit podeu escoltar una entrevista sobre el Pratifolk al magazín matinal Planeta Prat d’elprat.ràdio (91.6 FM)