El Prat s’omple d’economia social i cooperativa durant tot el mes de maig

Dilluns, 2 maig 2022 · 09:52 hores ActualitatCooperativismeEconomia

Actualitat
Cooperativisme
Economia

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, l’Ajuntament del Prat i entitats d’economia social i cooperativa de la ciutat organitzen la setena edició del Maig Cooperatiu, un cicle d’activitats de difusió d’aquest tipus d’economia a la comarca, amb especial incidència al Prat.

L’economia social i cooperativa (ESC) promou la participació de les persones membres, l’ocupació estable, la innovació, l’arrelament al territori i el desenvolupament local.

Existeixen cooperatives de treball a tots els àmbits i sectors, des de l’atenció a les persones fins a les energies renovables, passant per la comunicació o la indústria, entre d’altres. Alhora, les iniciatives d’economia social i solidària prioritzen les dimensions socials, ambientals i humanes de l’economia, a fi de resoldre més eficaç¬ment les necessitats de la ciutadania.

Al Prat, 12 de les principals empreses i entitats d’economia social treballen plegades per donar compte del valor social que generen a la ciutat. El dia 13 presentaran els resultats més recents en una jornada oberta a la inscripció de tothom.