El CB Prat no pot amb el líder i cau a places de descens

El Granada, disparat a la recerca de l'ACB, va ser massa per un Prat superat d'inici i que va maquillar el marcador en el darrer parcial
Dilluns, 2 maig 2022 · 17:46 hores BàsquetEsports

Bàsquet
Esports

El CB Prat va arribar al descans amb un desavantatge de 21 punts que evidenciava la superioritat de Granada. Els nazaríes no van concedir cap opció a un CB Prat mancat de resposta, incapaç de capgirar el previsible escenari que es va acabar donant. Els de Pablo Pin van tancar per la via ràpida una de les darreres 4 proves que li mancaven per fer tornar la ciutat andalusa a l’ACB. El Prat encadena la quarta derrota consecutiva, i ara si, cau a zona de descens, i jugarà els darrers 3 partits de la temporada entre l’espasa i la paret.

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

El Prat va manegar el primer avantatge del partit (2-6) amb un parell de triples, i Granada va pagar amb la mateixa moneda per marcar territori i igualar (12-12) de manera ràpida. Els darrers 5 minuts del primer quart mostrarien la realitat competitiva d’ambdós equips al partit, amb Granada castigant pèrdues i mostrant-se infal·lible al triple. El parcial de 14-4 deixava un marcador delicat (26-16) al final de la primera entrega. El segon quart, però, no va ser millor. La segona unitat vermella va fer mantenir el ritme dels locals, que es van disparar amb un parcial de 8-0 (38-21) i que van marxar al descans amb un resultat (47-26) pràcticament irrecuperable per als interessos pratencs.

Un triple de Bropleh va obrir el tercer quart i va posar el 50-26, el major avantatge del matx. El Prat va trobar més solucions en atac, amb punts de Parrado, Crockett o Kraag, per apropar distàncies (64-50) ben avançat el període. La resposta de Granada, però, va ser inclement, amb un 9-2 per empatar el tercer quart (26-26) i deixar les coses clares (73-52) respecte al global del partit. Els darrers 10 minuts van servir per retallar distàncies i que jugadors com Ibarguen (MVP del Prat), o Crockett o Helmanis sumessin xifres i agafessin sensacions de cara al, ara ja si, moment final i definitiu de la temporada. Contra Corunya, a casa, (dissabte, 18:15) difícilment valdrà cap altra cosa que no sigui guanyar.

Declaracions postpartit

Josep Maria Berrocal, entrenador del CB Prat