Un nou servei orienta nois i noies de 16 a 24 anys que han deixat d’estudiar després de l’ESO

El programa Noves Oportunitats Educatives (NOE) es troba al Lloro, Serveis de Joventut
Divendres, 29 abril 2022 · 08:46 hores ActualitatEconomiaEducació

Actualitat
Economia
Educació

El 17 % dels nois i noies que acaben l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) a Catalunya no segueixen estudiant. Aquest percentatge és un dels més alts de la Unió Europea i comporta importants costos personals, socials i econòmics.

Amb l’objectiu d’acompanyar i orientar a aquestes persones i respondre a les seves necessitats, El Lloro, Serveis de Joventut ha creat un nou servei, Noves Oportunitats Educatives (NOE). Aquest nou programa de suport s’adreça a la població d’entre 16 i 24 anys i a les seves famílies, i ofereix respostes personalitzades i adaptades a la realitat de cada individu, amb l’objectiu de generar noves oportunitats educatives o professionals a partir dels interessos de cada jove.

Al Prat ja hi ha molts recursos formatius i professionals que treballen contra l’abandonament escolar prematur, però el NOE vol potenciar el treball en xarxa entre professionals, per tal de millorar l’atenció a aquests nois i noies, establint un circuit de noves oportunitats.

Com contactar-hi

Per demanar cita al NOE cal contactar amb El Lloro, Serveis de Joventut, en horari de matí (els divendres, de 10 a 14 h) o de tarda (de dilluns a divendres, de 16.30 a 20 h), per telèfon (934 785 077) o per WhatsApp (686 305 973).