Nous uniformes per a la Policia Local

En compliment d'una resolució de la Generalitat que homogeneïtza la vestimenta de totes les policies locals de Catalunya amb la dels Mossos d'Esquadra
Divendres, 29 abril 2022 · 08:20 hores ActualitatGeneralSeguretat

Actualitat
General
Seguretat

La Policia Local del Prat ha estrenat uniforme fa pocs dies. De fet, totes les policies locals de Catalunya s’estan adaptant a un mateix model d’uniformitat bàsica, per complir una resolució del Departament d’Interior de la Generalitat, que determina que la coordinació de l’activitat de les policies locals s’ha d’estendre, entre d’altres, a l’establiment de les característiques comunes dels uniformes, per garantir l’efectivitat operativa i la identificació pública dels agents.

Unificats amb els Mossos

Els nous uniformes de les policies locals de Catalunya, on predomina el blau marí, són pràcticament iguals als dels Mossos d’Esquadra, amb petites distincions de color. Així, mMentre que la policia autonòmica porta elements vermells, per exemple a les solapes, les policies locals els porten grocs.