Desarticulada una de les organitzacions de narcotràfic criminals més actives d’Europa, present al Prat

Un total de 39 persones han estat detingudes, dotze a Barcelona, com a responsables de l'enviament de més de 23,5 tones de cocaïna
Dimarts, 26 abril 2022 · 09:00 hores ActualitatGeneralSeguretat

Actualitat
General
Seguretat

Una operació conjunta de les policies d’Alemanya, Àustria, Bèlgica, Països Baixos i Espanya ha permès desarticular una de les organitzacions criminals més actives, experimentades i violentes d’Europa, dedicada a la introducció de cocaïna a Espanya des de Sud-amèrica per a la distribució posterior per la resta d’Europa.

El grup desmantellat era el responsable de l’enviament de més de 23,5 tones de cocaïna. Un total de 39 persones han estat detingudes, dotze a Barcelona. Al port de la capital catalana es va intervenir més de mitja tona de cocaïna.

L’organització disposava d’un local comercial a la nostra ciutat dedicat al cultiu i emmagatzematge de cànnabis, sistema amb què l’organització finançava part de l’operativa d’importació de cocaïna. Alguna vegada, aquest local també va servir com a lloc de reunions dels integrants de l’organització.

Més informació: Nota de premsa de la Policía Nacional