Un gol al temps d’afegit condemna l’AE Prat a la quarta derrota consecutiva

El Prat va tornar a perdre en un partit on va merèixer més. La diana de Giovanni Simeone a 30 segons pel final dirigeix el Prat a la pitjor ratxa de la temporada i a endinsar-se a la pugna per la permanència
Dissabte, 23 abril 2022 · 16:14 hores EsportsFutbol

Foto: AE Prat / Daniel Navarro

Esports
Futbol

Simeone va avançar l’Ibiza Islas-Pitiusas als 20 minuts, Guillem Naranjo va empatar el duel a la mitja hora de partit, i en un tram final on qualsevol dels dos va poder guanyar, Gianluca Simeone va sentenciar a 30 segons del final. Un gol que va escalfar el postpartit (diferents membres del Prat van denunciar un gest antiesportiu de Soler en la celebració i Pedro Dólera va ser expulsat), que catapulta l’Ibiza al playoff i que posa en perill la tranquilitat a què aspirava el Prat a les darreres jornades.

El partit, colorit, nerviós i amb moltes arribades, alternava fases de domini de l’Ibiza amb moments de bon joc d’un Prat conscient davant un rival predisposat a segrestar la pilota. La falta ajustada als 6 minuts de Pepe Bernal, refusada per Craviotto, va ser la primera ocasió remarcable. Poc després, Guzmán va recuperar una mala entrega del porter Marcos i va combinar amb Salvans, que va enviar la pilota per sobre del travesser. Als 20 minuts arribaria el gol de l’Ibiza: Soler posava des de la dreta una pilota que ni Craviotto, en una mala sortida, ni la defensa va poder refusar, essent rematada per Gianluca Simeone. El Prat va reaccionar ràpid, avisant primer Salvans i empatant gràcies a una gran centrada de Genís Blasco connectada per Guillem Naranjo, que aconseguia el seu cinquè gol en lliga. Als darrers minuts de la primera meitat, Marcos va treure una manyopla providencial per evitar novament un gol de Salvans, mentre que Soler va marrar un u contra u davant Craviotto, veient a més targeta groga per simular en l’acció.

Estira-i-arronsa

La segona meitat va començar amb l’ex-Prat Roger Barnils aprofitant un passadís a la frontal per connectar un llançament que Craviotto va poder refusar a corner. Al voltant de l’hora de partit, el Prat va apretar i va gaudir d’una especialment clara: cavalcada d’Adri Rivas, que supera a tres jugadors i entrega dins l’àrea a Guillem Naranjo, que amb cama esquerra, es topa amb l’aturada de Marcos. Ja a l’equador, Javi Serra, des del vèrtex de la gran, va fer volar Craviotto per enviar a corner, i ja a punt d’arribar al quart d’hora final, un xut de Grasa dins l’àrea va rebotar en el pal després de ser fregada per Marcos. Quan el partit agonitzava, Simeone es va erigir dins l’àrea, aprofitant la manca de contundència de la defensa del Prat per engaltar una potent testarrada. El partit va acabar amb picabaralla entre ambdós equips i amb l’entrenador Pedro Dólera expulsat.

Declaracions postpartit

Pedro Dólera, entrenador de l’AE Prat

El Prat tanca la jornada 10è, amb 40 punts, 4 per sobre del descens directe i 2 respecte la posició de possible playoff que marca el Tarazona, rival del Prat aquest proper diumenge a les 17:30 de la tarda.