Comencen demà les portes obertes de les Escoles Bressol Municipals i la Llar d’infants Dumbo

Dimarts, 19 abril 2022 · 14:04 hores Educació

Educació

Les Escoles Bressol Municipals i la Llar d’infants Dumbo de la Generalitat de Catalunya inicien demà una sèrie de portes obertes, que seran presencials i amb les què les famílies podran conèixer els espais concrets de la Sol Solet, La Blaveta, La Granota i El Cabusset, així com la pròpia llar d’Infants Dumbo.

Com a novetat, el proper curs s’estableix un nou sistema de tarifació social que aplicarà un nou sistema lineal de càlcul que determinarà individualment la quota a abonar per part de cada família en funció dels seus ingressos i membres. Recordem que fins ara totes les famílies dins d’un mateix tram d’ingressos abonaven la mateixa quantitat. A més, s’augmenta el nivell d’ingressos que dona accés a la tarifació social, ampliant la base de famílies beneficiades per aquest sistema.

Per participar de les portes obertes de les escoles bressol cal concertar cita prèvia fins divendres 22 d’abril, de 10 del matí a 11:30 i de 15 a 16 hores de la tarda. Per a més informació podeu consultar el web elprat.cat/preinscipciobressol.