Els sèniors femení i masculí dels Víkings, classificats per a la fase d’ascens a 1ªNacional

Dilluns, 11 abril 2022 · 18:31 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

Els dos equips sènior dels Víkings Volei Prat han obtingut el bitllet per a la Fase d’Ascens a Primera Nacional gràcies a la seva actuació a la Fase Final catalana disputada aquest cap de setmana. El Femení s’ha proclamat campió d’aquesta fase en vèncer el Sant Fruitós per 3-0 i al CECELL Lleida (equip amfitrió) a la final per 3 sets a 0. Per primer cop a la història, l’equip femení disputarà una fase d’ascens, a categoria nacional

Per la seva banda, el sènior masculí ha caigut a la final, però ha aconseguit la classificació a la Fase d’Ascens a Primera Nacional com a subcampió. L’equip pratenc ha vençut a les semifinals al Cubelles per 3 sets a 1 i ha perdut la gran final davant l’Ametlla del Vallès per 3 sets a 2, cedint el cinquè set per un ajustat 17-15 en contra.

Ambdós conjunts disputaran la Fase Final d’ascens entre el 12 al 15 de Maig en una seu que encara s’ha de conèixer.

Pots escoltar l’entrevista dels dos entrenadors dels Víkings en el següent enllaç