El patinatge de velocitat pratenc obté posicions d’honor a la segona prova de la Copa d’Europa

La segona posició de Luisa María González, la quarta de Nil Llop i la cinquena de Teresa Moreno, totes en distància curta, entre els resultats més destacats
Dilluns, 11 abril 2022 · 19:09 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

La Copa d’Europa de patinatge de velocitat en pista ha celebrat la segona prova a Lagos (Portugal), on hi han participat més d’una desena de patinadors pratencs o pertanyents a clubs pratencs.

A categoria sènior femenina, Luisa Maria González ha obtingut la segona posició a distància curta, mentre que Teresa Moreno ha estat cinquena. En distància llarga, Luisa Maria ha estat vuitena. A categoria masculina, Nil Llop s’ha quedat a les portes del podi, finalitzant en la quarta posició.

A categoria júnior, Iván Roldan ha estat segon classificat a distància llarga, mentre que a categoria femenina Carla Álvarez ha estat 11ª i Hannah Llop 14ª. A categoria juvenil femenina també s’han obtingut resultats rellevants: a distància curta la quarta plaça de Ona Rodríguez i la cinquena de Júlia Espín; que ha sigut 3ª a distància llarga, seguida de Mónica Seoane (4ª) i la mateixa Ona Rodríguez (5è). A categoria juvenil masculina, Sergi Álvarez ha finalitzat 8è en distància curta i 10è en distància llarga.

La Copa d’Europa es desplaça a la localitat alemanya de Gross-Gerau, on del 22 al 24 d’Abril se celebrarà la tercera prova del calendari.