Les activitats de Sant Jordi es traslladen de la pl. Vila i Ferran Puig al Fondo d’en Peixo

Ajuntament i entitats volen un espai més ampli on s'hi puguin fer més actes
Divendres, 8 abril 2022 · 09:48 hores ActualitatCulturaCultura popular

Actualitat
Cultura
Cultura popular

L’Ajuntament i entitats del Prat han acordat traslladar l’epicentre de la celebració de Sant Jordi. Aquest any, en què la diada cau en dissabte, no serà la pl. de la Vila ni el c. Ferran Puig on s’ubicaran la majoria d’actes i paradetes, sinó que es traslladaran al parc del Fondo d’en Peixo.

D’aquesta manera es disposarà de més espai per poder desenvolupar més activitats, també durant més hores.

Després de l’esclat de la pandèmia, fa dos anys, aquesta serà la primera edició de Sant Jordi que es tornarà a celebrar presencialment.

Activitats previstes i set d’elprat.ràdio

El parc del Fondo d’en Peixo acollirà més d’una trentena de parades d’entitats, la presència de diversos autors i autores locals, Foodtrucks i un set d’elprat.ràdio (91.6 FM), que enguany commemora el 20è aniversari. Des d’aquest set, la ràdio emetrà en directe una programació especial al llarg de la jornada, amb magazines especials amb entrevistes a autors locals, actuacions en directe i diversos programes.