Darrers dies per votar el segon festiu local: escolteu els arguments de les quatre parts

elprat.ràdio organitza un debat amb persones a favor i en contra de cadascuna de les opcions
Dimecres, 6 abril 2022 · 08:19 hores ActualitatCulturaEconomia

"Debat electoral" a la ràdio, amb María Godoy, Marta Gómez, Pau Ruiz i Lluís Aguado.

Actualitat
Cultura
Economia

Aquest diumenge 10 d’abril s’acaba el termini per poder votar quin segon dia festiu local volem la gent del Prat. De moment, l’opció de la Segona Pasqua s’està imposant amb claredat, seguida del dia de Sant Pere i Sant Pau, el divendres de Festa Major i el 8 de Març, Dia de la Dona.

Si encara no heu votat i voleu escoltar els arguments a favor i en contra de cada opció, podeu escoltar el “debat electoral” que es va celebrar dilluns al magazine matinal Planeta Prat d’elprat.ràdio (91.6 FM), en què hi van participar quatre persones, cadascuna a favor d’una de les opcions sotmeses a votació: