Surt a la venda la targeta moneder MarketPrat

L’Ajuntament ha posat a la venda 3.000 targetes, amb un saldo de 100 euros cadascuna, que es poden adquirir per 60 euros i fer servir a més de 200 establiments de la ciutat
Dimarts, 5 abril 2022 · 08:35 hores ActualitatComerçEconomia

Actualitat
Comerç
Economia

Des d’avui i fins al 30 de juny, o fins que se n’exhaureixin les existències, les pratenques i els pratencs poden adquirir la targeta moneder MarketPrat. Es tracta d’una targeta amb un saldo de 100 euros que es poden gastar a qualsevol dels comerços i establiments que prèviament s’hagin adherit a la campanya. S’han posat a la venda 3.000 targetes a un preu de 60 euros cadascuna (la diferència de 40 euros respecte del saldo la posa l’Ajuntament en forma de subvenció).

On adquirir la targeta

La targeta es pot adquirir al web marketprat.com. Quan la seva MarketPrat estigui preparada, el comprador o la compradora rebrà un correu electrònic perquè vagi a buscar-la al punt de recollida que hagi indicat, on s’haurà d’identificar amb el DNI.

Els punts de recollida són el Centre de Promoció Econòmica (carrer de les Moreres, 48) i l’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor (carrer Major, 23). En cas de no poder comprar-la de forma autònoma, la persona pot apropar-se a qualsevol punt de recollida i l’ajudaran a adquirir-la.

Requisits per adquirir-la

Els requisits per sol·licitar la targeta són tenir més de 18 anys i estar empadronat/da al Prat. A més, la persona sol·licitant no pot tenir deutes amb l’Ajuntament, l’Agència Tributària ni la Seguretat Social. Només es pot comprar una targeta per persona

Més de 200 establiments adherits

Al web marketprat.com figura un llistat amb els comerços i establiments adherits a la campanya MarketPrat, és a dir, aquells on es pot fer servir. A més, s’ha col·locat un adhesiu distintiu a l’entrada dels establiments participants. En total, en són més de 200, des de perruqueries a botigues de roba. La data límit per gastar el saldo de la targeta és el 30 de novembre del 2022.

La campanya MarketPrat té com a objectiu dinamitzar el comerç de la ciutat en el marc de l’Acord de ciutat per a la reconstrucció social i econòmica, i es tradueix en la posada en circulació d’un total de 300.000 euros als establiments comercials participants.