Un gol de Xavi Molina torna a tombar el Prat

El Prat no va poder sumar al camp del Badalona. Com a l'anada, un gol del central Xavi Molina ha decantat el marcador.
Dilluns, 4 abril 2022 · 18:04 hores EsportsFutbol

Foto: CF BADALONA

Esports
Futbol

El Prat va veure frenada la seva dinàmica de bons resultats en perdre a l’Estadi Municipal de Badalona. Un Badalona necessitat va marcar el compàs de sortida i es va avançar abans dels 20 minuts de partit amb una acció d’estratègia rematada per Xavi Molina. El Prat va ser capaç de reaccionar, arribant a gaudir d’alguns trams de domini, però no va ser suficient per treure quelcom positiu.

El Badalona va ser el primer equip en avisar de sortida: Carri, molt vertical en els compassos inicials de partit, ho va intentar amb un parell de xuts des de la frontal, ambdós força allunyats de la porteria. Els mariners es van avançar als 18 minuts de partit amb una falta lateral servida per Roger Marcè i rematada per un Xavi Molina que arribava amb tot des de la segona línia i massa desprotegit. La diana en contra va provocar la reacció pratenca, que va passar a gaudir de més protagonisme en camp rival. Yeray Sabariego, en una rematada de primeres rere centrada de Lucas Pariente, va ser el primer en posar a prova Dorronsoro, i una falta botada per Batanero no va trobar rematador per ben poc.

Més arribades al segon temps

A la represa els locals van tornar a aparèixer amb energies renovades: Craviotto detenia un llançament de Cristian Márquez i Pol Ballesteros va estar a punt d’allotjar una pilota a l’escaire en una bona acció individual. El Prat va moure fitxa amb les substitucions i canvis de posició, jugant Adri Rivas de lateral i Guido Ratto per darrere de Xavi Civil. Va ser al tram final quan el Prat va estar més a prop del gol de l’empat: Martos la va tenir dins l’àrea, però la seva rematada va superar lleugerament el travesser i posteriorment Adri Rivas va arribar sol a una esfèrica penjada al segon pal, però li van faltar uns centímetres per poder connectar bé amb la pilota. El Badalona va poder sentenciar amb espais oberts, però One va salvar una rematada franca d’Àlex Pla, així com la rereguarda badalonina ho va fer amb els xuts de Grasa i Batanero al bord del temps reglamentari.

Tot i la derrota, el Prat puja un lloc a la taula i és sisè amb 40 punts, a 1 del playoff d’ascens i 5 per sobre tant del playout com del descens directe.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Pedro Dólera, entrenador de l’AE Prat