La Cooperativa Agrícola del Prat s’estrena a la fira Alimentària

Amb el lema “Més Km0, impossible” defensarà els productes de proximitat i de qualitat, amb la Carxofa Prat com a protagonista
Dimecres, 30 març 2022 · 17:11 hores ActualitatAgriculturaEconomia

Actualitat
Agricultura
Economia

La Cooperativa Agrícola del Prat assistirà per primera vegada a la seva història a la fira Alimentària, una de les més importants a nivell internacional, que se celebrarà entre el 4 i el 7 da’bril al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, a l’Hospitalet de Llobregat.

La Cooperativa hi exposarà, sota el lema “Més km0, impossible”, la importància de la proximitat per a la qualitat, la sostenibilitat, la sobirania alimentàira, la defensa del territori i el relleu generacional de la pagesia. La Carxofa Prat serà la protagonista de l’estand de la Cooperativa en aquesta fira, justament coincidint amb la celebració, al Prat, de les Festes de la Carxofa.

Activitats a l’estand de la Cooperativa Agrícola del Prat

Durant el transcurs de la fira, a l’estand de la Cooperativa Agrícola es podrà gaudir de demostracions de cuina amb pagesos/es i professionals de la restauració que elaboraran en directe plats amb Carxofa Prat com a ingredient principal. Aquests showcookings es faran cada dia a les 12 h i s’oferiran tastets de degustació amb productes de proximitat. A continuació, es detallen els participants dels showcookings per dies:

– Dilluns: Cuinera Lola Martín (Lola’s Brunch) i Agustí Garcia (president Cooperativa)

– Dimarts: Mònica Escudero (El Comidista) i Xavi Oliva (vicepresident Cooperativa)

– Dimecres: Max Colombo (Xemei) i Xavi Oliva (vicepresident Cooperativa)

– Dijous: Albert Mendiola (Marimorena) i Marcel Tort (pagès Cooperativa)

Tot seguit podeu escoltar un espai emès a elprat.ràdio (91.6 FM) sobre la participació de la Cooperativa Agrícola a Alimentària.