Aquest diumenge es torna a celebrar la Carxofada del Prat, al parc del Fondo d’en Peixo

Després de l'aturada forçada per la pandèmia, les Festes de la Carxofa tornen als espais públics de la ciutat
Dimarts, 29 març 2022 · 08:36 hores ActualitatAgriculturaCarxofa Prat

Actualitat
Agricultura
Carxofa Prat

Per primera vegada després de la pandèmia, aquest diumenge 3 d’abril se celebrarà de nou la Carxofada del Prat, al parc del Fondo d’en Peixo. Els tiquets ja es poden comprar, només via Internet i per anticipiat, fins al dijous 31 de març.

La Carxofada del Prat oferirà un dinar popular amb Carxofa Prat a la brasa. El dinar s’acompanyarà d’activitats paral·leles, com un taller infantil, venda de producte fresc de proximitat o un ball de tarda. Les activitats començaran a les 11 i acabaran a les 16.30 h. El dinar es començarà a servir a les 13.30 h, a un preu de 10 euros per al menú adult i de 5 per l’infantil.

Properes cites carxoferes

Les següents cites de les Festes de la Carxofa seran l’Escarxofa & Jazz (10 d’abril) i el FiraTapa Carxofa Prat (22-24 d’abril). Aquest cicle d’activitats arriba després de l’arrencada del Març Gastronòmic, en què una trentena de restaurants del Prat i 14 ciutats més de l’entorn ofereixen receptes basades en la Carxofa Prat i el Pota Blava.