El CB Prat es desfà al segon temps i cau davant Palma (78-98)

El CB Prat va competir fins al descans però després es va veure completament superat. Palma s'endú la victòria i un average transcendental
Dilluns, 28 març 2022 · 19:17 hores BàsquetEsports

Bàsquet
Esports

El CB Prat va tancar una setmana difícil amb una clara derrota davant un rival directe com Palma. Sense Crockett i amb el retorn de Parrado, el conjunt pratenc va manar durant la pràctica totalitat d’uns dos primers quarts marcats per l’encert ofensiu d’ambdós equips, però es va veure superat per la defensa de Palma i la poderosíssima actuació de Elijah Brown, Van Deck i Pavelka, que van anotar 73 dels 98 punts del seu equip.

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

Com va passar davant Iraurgi, ni Prat ni Palma (amb 8 jugadors disponibles) no es van deixar endur per la transcendència de l’encontre i van ser fidels al seu estil. Els atacs ràpids i l’alternança ofensiva va imperar en un primer quart força igualat (25-20) amb els 11 punts d’un Yannick Kraag inspirat. El neerlandès va topar a l’altre cantó a un Elijah Brown letal, va escalfar el partit a base de triples i dedicatòries a la graderia. El ‘0’ dels balears va anotar 18 punts al segon quart, permetent la remuntada dels balears en un partit que marxava al descans amb uns guarismes molt alts (50-51) i on el Prat seguia amb vida gràcies a un 8/17 en triples.

Palma s’endú la victòria i l’average

L’equip d’Álex Pérez va sortir amb una marxa més al tercer quart, especialment en defensa. La zona va frenar l’encert d’un Prat incapaç de trobar alternatives. Per si no fos poc, a Elijah Brown se li van afegir els punts fàcils de Pavelka a la pintura i les accions individuals de Van Beck, que van disparar els balears a l’electrònic (67-80) al final del tercer parcial. Un cop aplanat el terreny, Palma no permetria que s’escapés un triomf imprescindible per ficar-se de ple en la lluita per la permanència davant un Prat decaigut que amb prou feines va poder mantenir el tipus per evitar que les diferències no fossin més grans. El -20, però, permet a Palma sortir vencedor en cas d’un triple empat amb Iraurgi i Prat a final de temporada.

DECLARACIONS POST-PARTIT

Josep Maria Berrocal, entrenador del CB Prat