Nil Llop i Teresa Moreno també guanyen el campionat de Catalunya en circuit

Després de vèncer el passat cap de setmana a la modalitat en pista, els dos patinadors pratencs han repetit victòria en circuit
Dilluns, 7 març 2022 · 18:59 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

El Campionat de Catalunya de Patinatge de velocitat en circuit ha tornat a tenir els mateixos dos protagonistes en edat sènior: Teresa Moreno s’ha proclamat campiona en la categoria femenina, superant a Ainoa Carreño, segona, i Luisa González, tercera. En categoria masculina, Nil Llop s’ha coronat campió de Catalunya, mentre que Santiago Navarrete i Gastón Moreno han estat segon i tercer respectivament. El CPV El Prat ha ocupat les 6 posicions del podi en categoria sènior.

47 medalles per als clubs pratencs

Els dos clubs pratencs han tornat a ser dominadors absoluts del Campionat de Catalunya. El CPV El Prat ha sumat un total de 37 medalles: 15 ors, 12 plates i 11 bronzes, mentre que el CP Ciutat del Prat s’ha endut una desena de medalles: 6 ors, 1 plata i 3 bronzes, totes en categories de formació.