L’AE Prat s’acomiada de Nacho del Moral

S'ha realitzat un minut de silenci a tots els partits del cap de setmana disputats al Sagnier i s'han amuntegat les mostres de còndol a xarxes socials
Dilluns, 7 març 2022 · 18:30 hores EsportsFutbolGeneral

Foto: Paco Carrasco / AE Prat

Esports
Futbol
General

Aquest divendres es feia pública la mort de Nacho del Moral (Sant Jordi de Cercs, 9/10/81) a causa d’un càncer de pàncrees. L’atacant va militar a l’AE Prat entre els anys 2014 i 2017, les darreres temporades de la seva dilatada trajectòria. Del Moral va jugar un total de 108 partits amb la samarreta potablava (98 en lliga), anotant 13 gols i esdevenint especialment important a l’hora d’assolir l’ascens a 2aB la temporada 15/16.

Minut de silenci i record sentit d’antics companys

L’AE Prat va celebrar un minut de silenci a tots els partits que l’entitat ha disputat aquest cap de setmana. Especialment emotiu va ser el de diumenge, coincidint amb la disputa del Prat – Huesca B. Abans i després de l’encontre diferents figures de l’AE Prat van recordar la figura de Nacho del Moral. Al Prat Esports vam poder escoltar un homenatge amb les paraules que Putxi, Uri Ricarte, Jose David Muñoz, Ignacio Rosillo i Aitor Lario han dedicat al cercorí.

La petjada de Nacho al Prat Esports i els missatges d’excompanys

Luis Quiñonero, president de l’AE Prat

Pedro Dólera, entrenador de l’AE Prat

Pepe Delgado, actual director esportiu i entrenador amb Nacho del Moral a l’AE Prat

Volem aprofitar aquestes línies per agrair el tracte i l’estima que ens va predisposar tant en Nacho com la seva família, a qui enviem tota la nostra força.