Nil Llop i Teresa Moreno, triomfadors del Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat

Els Campionats de Catalunya deixen una gran majoria de victòries per a patinadors del CPV El Prat
Dilluns, 28 febrer 2022 · 18:16 hores EsportsPoliesportiu

Esports
Poliesportiu

El patinòdrom de Lliçà d’Amunt ha acollit una nova edició dels Campionats de Catalunya de patinatge de velocitat en pista, prova que obre la temporada d’enguany. El CPV El Prat ha estat el principal protagonista, fent-se els amb la primera plaça a bona part de les categories i omplint totes les places del podi a categoria sènior.

En categoria absoluta femenina, Teresa Moreno s’ha proclamat campiona gràcies a les seves 2 victòries (10.000 metres puntuació/eliminació i 1.000 metres) i a tres segones posicions (200 metres, 500 metres i 10.000 metres eliminació) en el total de les cinc proves disputades. L’han acompanyat dues pratenques, Luisa González, subcampiona, i Ainoa Carreño en tercera posició. Nil Llop ha estat el guanyador en categoria sènior masculí, amb tres victòries parcials (200 metres, 500 metres, 10.000 m/e) i dues segones places (500 metres, 10.000 p/e). Gastón Moreno, en segon lloc i Santiago Navarrete, tercer, han completat les places d’honor. El CPV El Prat ha aconseguit un total de 29 medalles: 13 ors, 8 plates i 8 bronzes.

Nil Llop valora els resultats al Campionat de Catalunya en pista:

El CP Ciutat del Prat aconsegueix 6 medalles

Una onzena de patinadors del CP Ciutat del Prat han participat als Campionats, obtenint un total de 6 medalles: els 2 ors de Martí Sánchez (Benjamí), la plata i el bronze de Leyre Campanario en (Benjamí), la plata de Gabriel Palacios (Aleví) i el bronze de Judith Vizcaíno (Benjamí).

El proper dissabte 5 de març es disputa a Sant Boi el Campionat de Catalunya en modalitat de circuit.