El Carnaval del Prat, del 24 de febrer al 2 de març

Dimarts, 22 febrer 2022 · 10:13 hores ActualitatCulturaCultura popular

Actualitat
Cultura
Cultura popular

El Prat tornarà enguany a celebrar el Carnaval. Serà del 24 de febrer al 2 de març i durà el nom del Carnaval d’en Galepis, el ninot que aplega tots els pecats capitals (gola, avarícia, luxúria, enveja, peresa ira i supèrbia).

Una sola rua

Per bé que la situació sanitària ha millorat, no s’han donat les condicions perquè la gran majoria de comparses (molt vinculades a les AFAS dels centres educatius) poguessin preparar les tradicionals rues que recorren la ciutat. El programa del Carnaval s’ha adaptat al moment actual, incorporant canvis en algunes activitats per tal de fer-les possibles. Així, enguany només hi haurà una única rua, sense diferenciar entre adults i infantil i amb menys comparses participants.

Consulteu tots els actes del Carnaval del Prat 2022.

Tot seguit podeu escoltar una entrevista sobre aquest tema a elprat.ràdio (91.6 FM):