El Cèntric acull un cicle de recitals de poesia amb acompanyament musical

Dilluns, 14 febrer 2022 · 11:18 hores CulturaLiteraturaMúsica

Miquel Jordà i Jordi Boixaderas, a l'escenari de l'auditori del Cèntric.

Cultura
Literatura
Música

El Cèntric ha inaugurat aquest cap de setmana el cicle Música i Lletres, amb el recital “Temps fràgils”. La veu de Jordi Boixaderas i la interpretació multiinstrumental de Miquel Jordà han confluit en un viatge que ha dut el públic a una experiència reflexiva. “Temps fràgils” va nèixer al Festival de poesia de Manresa, Tocats de Lletra, i està format per una sèrie de versos d’autors de tota època i latitud on s’aborda sense embuts la vulneravilitat humana, un element recorrent a la història de la literatura que en els darrers temps ha esdevingut encara més capdal.

Noms variats de la poesia catalana com Miquel Martí i Pol, Josefa Cantijoch, Joan Margarit o Roc Casagran s’han entrellaçat amb l’aportació forànea d’Emily Dickinson, Nichita Stanescu o Leopoldo María Panero. Fins a 19 poemes s’han articulat en aquest espectacle

Al maig, Mario Benedetti

La química entre la interpretació oral i l’acompanyament de la música en directe és l’eix del cicle Música i Lletres, que al maig, al Cèntric, viurà la segona entrega amb el recital “Te quiero, Benedetti”, dedicat a l’autor uruguaià.