El Teatre L’Artesà presenta la nova temporada d’arts escèniques

Ja s’han posat a la venda les entrades de la programació del cicle de febrer a maig del 2022
Dimecres, 26 gener 2022 · 11:37 hores Cultura

Cultura

El Teatre L’Artesà ha presentat aquest darrer diumenge la nova temporada, on la ciutadania ha pogut conèixer de primera mà les novetats de teatre, música, circ o dansa que aterren al Prat.

En definitiva, es tracta d’una varietat de propostes per a tots els públics, entre les quals hi destaca l’adaptació ‘Europa Bull’ del Jordi Oriol, que està interpretada per la companyia Indigest. Aquesta obra presenta de forma humorística i desenfada les relacions internacionals en el Parlament Europeu, amb anècdotes reals i molts disbarats.

Per tancar la temporada al maig, arriba al Teatre L’Artesà l’actriu Blanca Portillo amb una lliçó magistral anomenada ‘Silencio’, que fa un passeig per les grans obres literàries com el ‘Quijote’ o ‘La vida es sueño’ amb una gran utilització dels silencis.

En el cas de la disciplina de la dansa, hi trobem la companyia Malpelo amb la seva proposta ‘Bach’, sobre peces seleccionades de l’obra ‘El Clavecí ben temperat’ composta per Johann Sebastian Bach. Per tota la família, hi ha l’espectacle ‘Lú’, de la companyia Maduixa, una combinació de música i dansa que farà volar la imaginació i la creativitat tant dels més grans com els petits. I un dels espectacles més rellevants pel que fa al circ, és el que porta la companyia canadenca Barco de Circus anomenada ‘Sweat & Ink’.

A banda, es recupera el cicle Dijous Teatre amb noves dramatúrgies i arriba ‘La Moderna’ que dona a conèixer projectes de creació local, com les cartes blanques a Mavi Arias i Sílvia Comes. També, el coreògraf pratenc Vicente Roldán tornarà a pujar a l’escenari del Teatre L’Artesà per presentar el seu darrer treball ‘Gran Finale’.

Les entrades per la nova temporada s’han posat a la venda des d’ahir tant al mateix teatre com a la pàgina web. De fet, ja s’han exhaurit algunes entrades d’obres com ‘Les irresponsables’ dirigida per Sílvia Munt.

A continuació, podeu recuperar l’entrevista del Planeta Prat a Cèsar Compte, codirector del Teatre L’Artesà, així com el reportatge de elprat.tv: