Ainoa Carreño acaba segona al rànquing general de la Copa del Món Neo-Sènior

La patinadora pratenca ha sigut cinquena a la darrera prova del calendari, celebrada a Innsbruck, i s'ha proclamat subcampiona de la Copa del Món Neo-Sènior en la modalitat Mass Start
Dilluns, 24 gener 2022 · 20:31 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

Ainoa Carreño ha fet història en obtenir el subcampionat a la classificació general de la Copa del Món en categoria Neo-Sènior (el pas previ a la categoria absoluta) a la modalitat de Mass Start. La patinadora pratenca arribava segona a la darrera prova, on ha aconseguit ser 5ª, assolint els punts suficients per assegurar-se el subcampionat. Amb 20 anys, esdevé la primera patinadora espanyola en pujar al podi en una classificació general de la Copa del Món. Carreño també ha acabat 5ª a la classificació general dels 500 metres, 8ª als 1.000 metres i 11ª als 1.500 metres.

Posicions d’honor per a la resta de pratencs

Ainoa Carreño no ha estat l’única representant de la ciutat a la Copa del Món Neo-Sènior: Stephane Barberà ha estat 11è a Innsbruck i 6è a la classificació general en Mass Start, mentre que als 500 metres ha obtingut la 11ª posició en la prova celebrada a Àustria i la 26ª a la general final, ja que no havia disputat les dues primeres curses del calendari. Per altra banda, a categoria júnior, Luisa González ha quedat 9ª a Innsbruck i 10ª a la general dels 500 metres, mentre que als 1000 ha estat 26ª a la cursa i 28ª a la classificació general.

La mateixa pista de gel d’Innsbruck acollirà aquest cap de setmana els Campionats del Món Júnior, el següent gran esdeveniment del calendari i el darrer abans de la disputa dels Jocs Olímpics d’Hivern