Una delegació del Parlament basc visita el Prat per conèixer el programa IntersECCions

Dimecres, 19 gener 2022 · 08:28 hores ActualitatCulturaEducació

Actualitat
Cultura
Educació

Representants parlamentaris del PNV, EH Bildu i Elkarrekin-Podemos Izquierda Unida que s’encarreguen de la ponència sobre el futur sistema educatiu a Euskadi al Parlament basc han visitat la nostra ciutat per conèixer de prop el programa IntersECCions (Educació, Cultura i Comunitat) que es desenvolupa al Prat des de fa 5 anys.

El programa IntersECCions combina l’educació i la cultura com eines de transformació social i comunitària. La visita al Prat forma part de la gira que estan realitzant aquesta setmana per diversos municipis de Catalunya, com Barcelona i Vic, per conèixer de prop diferents projectes educatius al territori que serveixin d’exemple per la futura llei d’educació a Euskadi.