El Prat rep 7 noves estacions de Bicibox i arribarà a tenir-ne 22

Són mòduls segurs i gratuïts per aparcar-hi bicicletes, i n'hi ha distribuïts pels indrets amb més demanda de mobilitat del municipi
Dimecres, 19 gener 2022 · 11:16 hores ActualitatSocietatSostenibilitat

Bicibox situat al costat de l'estació de rodalies.

Actualitat
Societat
Sostenibilitat

El Prat haurà rebut durant les properes setmanes 7 noves estacions de Bicibox, mòduls d’aparcament segur i gratuït amb capacitat per a 14 bicicletes.

Aquests 7 nous mòduls se sumaran als 15 que ja tenia el municipi, situats en punts amb alta demanda de mobilitat, com per exemple estacions de metro i rodalies, l’aeroport, la platja, a prop d’equipaments cívics…

Dels 7 nous mòduls, 2 ja s’han instal·lat (pl. Constitució i c. de la Carretera de la Platja, al costat dels jardins de Mon Racó). Els altres 5 previstos s’instal·laran a les següents zones de la ciutat: c. Sarajevo / c. Miquel Martí i Pol, jardins de la Pau, pl. Maria Aurèlia Campmany i pl. Sant Jordi.

Funcionament senzill i gratuït

Els mòduls de Bicibox, que s’alimenten amb energia solar fotovoltaica, funcionen de manera molt senzilla: només cal registrar-se al web oficial del servei de forma gratuïta. A partir d’aquí, us arribarà una targeta que us servirà per deixar la bicicleta en el mòdul que desitgeu. La xarxa de mòduls de Bicibox no només està al Prat, també es pot fer servir a altres municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona com ara l’Hospitalet, Sant Boi, Gavà, Cornellà o Viladecans, entre altres.