El 6 de febrer torna el mercat d’intercanvi i segona mà, als jardins del Cementiri Vell

Ha estat suspès durant gairebé dos anys a causa de la pandèmia
Dimarts, 18 gener 2022 · 08:13 hores ActualitatComerçEconomia

Edició del mercat d'intercanvi i segona mà de l'any 2019.

Actualitat
Comerç
Economia

El diumenge 6 de febrer es tornarà a celebrar als jardins del Cementiri Vell el mercat d’intercanvi i segona mà del Prat, entre les 10 i les 14 h. Aquesta activitat, que es feia cada primer diumenge de mes, ha estàs suspesa durant gairebé dos anys degut a la pandèmia.

Inscripcions obertes

Des d’avui dimarts, a partir de les 10 h, ja es poden fer les inscripcions per participar-hi amb una paradeta. Cal pagar 5 € amb targeta de crèdit en el moment de fer la inscripció. Hi poden participar les persones majors d’edat i empadronades al Prat i no es podrà sol·licitar més d’una taula per família. Es poden intercanviar i vendre productes de segona mà com ara llibres, joguines, material informàtic, roba, aparells electrònics, etc. Queda prohibida la venda professional, animals, aliments o productes perillosos o artesans.