Divendres, marató de vacunació infantil al Prat sense cita

A l'equipament cívic Delta, de 15:30 a 19 h, per a infants de 5 a 11 anys
Dimecres, 12 gener 2022 · 16:06 hores ActualitatSalutSocietat

Actualitat
Salut
Societat

Aquest divendres dia 14, l’equipament cívic Delta (c. Riu Llobregat, 94) acollirà una marató de vacunació contra la covid, sense cita prèvia, per a nens i nenes del Prat d’entre 5 i 11 anys d’edat. Per rebre la vacuna, els i les menors han d’anar acompanyades d’un adult responsable i portar la targeta sanitària o bé un document d’identitat.

Nou punt de vacunació amb cita a Bellvitge

D’altra banda, l’Hospital de Bellvitge obrirà dijous dia 13 un nou punt de vacunació amb cita prèvia per a la covid, que es convertirà en el més proper al nucli urbà del Prat. Estarà ubicat a la planta baixa de l’edifici de Consultes Externes, i el seu horari serà de dilluns a divendres de 16 a 21 h.

Aquest punt de vacunació s’afegirà a la llista de llocs disponibles que la ciutadania pot seleccionar des de l’aplicatiu del Departament de Salut per sol·licitar cita prèvia.