Una tercera funció de Faemino y Cansado podria esquivar les restriccions covid

El Teatre de L'Artesà treballa per oferir una tercer passi de '17 veces' aquest cap de setmana, per no superar el 70 % de l'aforament
Dimarts, 11 gener 2022 · 12:20 hores ActualitatCulturaTeatre

Actualitat
Cultura
Teatre

El Teatre L’Artesà manté converses amb la companyia que portarà divendres i dissabte l’espectacle de Faemino y Cansado ’17 veces’ al Prat, per tal que hi pugui haver una tercera funció diumenge a la tarda. Aquesta seria una solució per no superar el 70 % de l’aforament, una de les mesures covid implantades actualment a Catalunya. Les funcions de divendres i dissabte tenen l’aforament complet des de fa mesos.

El Teatre L’Artesà està disposat a retornar l’import de les entrades a aquelles persones que no puguin assistir a cap de les funcions programades. En aquest cas caldrà enviar un correu a teatrelartesa@elprat.cat, fent la petició amb un mínim de 48 hores abans de la funció.

La resta d’espectacles, sense canvis

Aquest és l’únic dels espectacles d’aquest tram final de la temporada d’arts escèniques que es veurà afectat per aquesta limitació d’aforament. Per dijous hi ha programat ‘Transmissions’, que ja tenia un aforament limitat. Tampoc quedarà afectada la proposta de la setmana que ve, ‘The mountain’, de l’Agrupación Señor Serrano, ni la darrera de la temporada, ‘Biblioteca de cordes i nusos’, de José Antonio Portillo, el 30 de gener.

Tot seguit podeu escoltar una entrevista amb Cèsar Compte, codirector del Teatre de L’Artesà, sobre aquesta qüestió, emesa a elprat.ràdio