Nil Llop queda fora dels Jocs Olímpics d’hivern

A causa d'un canvi de criteri de darrera hora de la Unió Internacional de Patinatge
Dimarts, 11 gener 2022 · 12:34 hores ActualitatEsportsPoliesportiu

Actualitat
Esports
Poliesportiu

El patinador pratenc Nil Llop no anirà finalment als Jocs Olímpics d’hivern d’enguany. Recentment, la la Unió Internacional de Patinatge (ISU) ha fet públics els llistats de classificats per posició i temps per lls Jocs i els reserves de totes les proves, on no apareixia el potablava. L’ISU ha fet una reinterpretació dels requisits de classificació per a competicions com els Jocs, un canvi de criteri que no comparteix la Federació Espanyola d’Esports de Gel.

Reclamacions i recursos

Les reclamacions i recursos que ha interposat la Federació Espanyola no han estat acceptats per la Unió Internacional, que ha mantingut els seus criteris de selecció. Per tant, Nil Llop no té opció de classificar-se per a Pequín 2022.

Aquests haurien estat els seus primers Jocs d’Hivern, també els primers per a qualsevol esportista pratecn. A més, s’hauria convertit en el primer patinador espanyol en fer-ho en la modalitat de patinatge de velocitat.

Llop segueix treballant a Alemanya amb la resta de la selecció espanyola per preparar propers compromisos, els Campionats d’Europa i del Món júnior, i està a l’espera de saber si pot competir al proper Europeu i Mundial absolut.