El centre cívic Delta acull una marató de vacunació de la dosi de record per a majors de 60 anys

La jornada serà el divendres 7 de gener i no caldrà demanar cita prèvia
Dimarts, 4 gener 2022 · 08:49 hores SalutSocietat

Salut
Societat

El departament de Salut de la Generalitat organitza aquest divendres, 7 de gener, una marató de vacunació de la dosi de record per a persones majors de 60 anys. En concret, la jornada es celebrarà al centre cívic Delta (carrer Riu Llobregat, 94) de 9 a 12:30 hores i de 15:30 a 19:30 hores.

En aquest cas, igual que en darreres convocatòries, no cal demanar cita prèvia, però sí caldrà comptar amb la pauta completa de vacunació per poder incorporar la nova dosi. En aquest sentit, caldrà portar la targeta sanitària individual o document identificatiu (DNI, passaport, NIE, etc.).

Actualment, al Prat, hi ha 51.499 persones amb la pauta completa de vacunació, segons les darreres dades oficiales, de les quals 17.435 ja han rebut la dosi de record.