La Cavalcada allarga el seu recorregut i anul·la la recepció de la plaça de Catalunya i de la plaça de la Vila

La recepció institucional dels Reis d'Orient serà retransmesa a través de elprat.tv en un programa especial que s'oferirà a les 20:30 hores
Dilluns, 3 gener 2022 · 14:04 hores CulturaEspecials

Cultura
Especials

La Cavalcada modifica el seu recorregut habitual per tal d’evitar grans aglomeracions. Se suspèn la tradicional recepció institucional que es feia a la plaça de Catalunya així com el missatge dels Reis d’Orient des del balcó de l’Ajuntament a la plaça de la Vila i que serà retransmès amb un programa especial a través de elprat.tv a partir de les 20:30 hores.

La Cavalcada arrencarà a dos quarts de set al carrer riu Xúquer fins l’avinguda Pompeu Fabra, després girarà per Remolar per fer tot el carrer Lleida fins carretera de la Marina. Des d’allà tornarà a girar per avinguda Verge de Montserrat i finalitzarà a dos quarts de nou a l’alçada de Remolar. També cal tenir en compte que, per motius de seguretat, enguany no es repartiran caramels durant la cavalcada. A més, es demana a les persones que vulguin seguir-la que mantinguin en tot moment la distància de seguretat i que respectin l’obligatorietat de dur mascareta, a més de tenir cura de la higiene de mans.

També es mantindrà enguany el Garatge Reial, adequat amb algunes mesures de seguretat com el control d’accessos o l’ús obligatori de mascareta. Es farà el proper dimecres 5 de gener, a partir de les 11 hores, a la pista de bàsquet Xavier Marcilla i als exteriors, espais oberts que garanteixen una adequada ventilació.

Igualment, els nens i nenes del Prat podran seguir dipositant les seves cartes a les Bústies Reials i visitant les quatre Fàbriques dels Regals, distribuïdes per diferents punts de la ciutat durant els propers dies. Recordeu que podeu seguir totes les novetats respecte a l’arribada dels Mags d’Orient al Prat al Canal Harshafa.

La cavalcada allarga el seu recorregut per tota l’avinguda de Verge de Montserrat fins a la del Remolar