S’enfila el risc de rebrot de covid al Prat, amb la pitjor xifra des del juliol

Dilluns, 27 desembre 2021 · 09:27 hores ActualitatSalutSocietat

Actualitat
Salut
Societat

La sisena onada de la covid, amb l’aparició de la variant òmicron, ha situat el risc de rebrot al Prat per sobre dels 2.000 punts, la pitjor xifra des del passat mes de juliol, amb una taxa de contagi propera al 2.

Els darrers dies s’ha sumat una nova persona del Prat a les morts per coronavirus. Des de l’esclat de la pandèmia ja són 190 les víctimes mortals al nostre municipi.

Avui fa un any que es va inocular la primera vacuna contra la covid-19, concretament a una dona d’una residència de gent gran de l’Hospitalet. Dotze mesos després ja s’han administrat prop de 12 milions i mitja de dosis. Poc més del 76 % de la població del conjunt de Catalunya ja té la pauta completa, un 22 % la tercera dosi i un 15 % d’infants d’entre 5 i 11 anys. Unes xifres que en el cas del Prat encara són més elevades, amb més de 51.000 persones amb la pauta completada i 15.000 amb la tercera dosi.

Tot seguit podeu escoltar una entrevista emesa a elprat.ràdio (91.6 FM) amb el cap de Salut Pública de l’Ajuntament del Prat, Antonio Hernández: