Més d’un centenar d’atletes recorden Jordi Llopart en el seu primer memorial

El medallista olímpic pratenc va morir el novembre de 2020
Dilluns, 22 novembre 2021 · 08:14 hores General

General

Aquest diumenge, 21 de novembre, les pises del CEM Sagnier han acollit el Primer Memorial Jordi Llopart, que s’ha inclòs en el Gran Premi Ciutat del Prat, que es va instaurar el 2018 per recordar en Moisès Llopart Aguilera, forjador de l’esport català i pare d’en Jordi.

L’Ajuntament del Prat, el Club Esportiu Pratenc i la família Llopart han volgut donar un impuls a l’esport que tant en Moisès com en Jordi van fomentar, fent del Prat de Llobregat un dels bressols de la marxa atlètica a Espanya.

Un Quilòmetre d’Honor amb la mateixa samarreta

El memorial ha tingut el moment culminant a les 13:20 hores del diumenge, quan gairebé un centenar d’atletes, de diverses generacions, han corregut amb la mateixa samarreta un Quilòmetre d’Honor en memòria de Jordi Llopart, qui va morir el novembre de l’any passat.

Hi han participat atletes, tant en actiu com retirats, com Josep Marín, Daniel Plaza, Valentí Massana, Jesús Ángel García Bragado, Raffaello Ducceschi, Basilio Labrador, Andrés Marín, Mari Cruz Díaz, Emilia Cano, Reyes Sobrino, Eva Pérez o Teresa Palacios.