Fundesplai inaugura les seves noves instal·lacions i una exposició sobre alimentació sostenible

Dilluns, 22 novembre 2021 · 09:27 hores ActualitatAgriculturaEconomia

Actualitat
Agricultura
Economia

Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai) ha inaugurat aquest dissabte 20 de novembre una exposició al seu edifici del Prat, Centre Esplai, l’exposició “Menja. Actua, Impacta. Per una Alimentació Sostenible i Saludable”, que hi romandrà fins el 20 de maig. La mostra és un viatge pel sistema alimentari a partir d’una gran instal·lació de 1.500 metres quadrats que fa evident que vivim una emergència climàtica, social i sanitària que posa en perill el present i la vida futura. Fundesplai convida a la mobilització i al compromís per millorar les opcions alimentàries com a palanca de canvi cap a un demà més saludable, just i sostenible.

En el marc de l’exposició es durà terme un extens programa d’esdeveniments: taules rodones, conferències, cursos de formació, propostes per a les famílies i públic en general, dos Escape Room i un conjunt d’experiències i visites comentades. Ja es poden reservar les entrades.

Noves instal·lacions

Fundesplai també ha inaugurat aquest dissabte l’ampliació de les seves instal·lacions al nostre municipi, amb una festa amb més d’un miler de persones. Després de les obres, la seu de Fundesplai dobla la superfície construïda fins als 22.000 m² i suma un centre de formació i un nou mòdul de l’actual alberg, que passa de 175 a 225 habitacions.

Entre les autoritats presents hi havia el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler.