La Radio del Somormujo, finalista als Premis Orange de Periodisme i Sostenibilitat

El programa i podcast emès a elprat.ràdio compta amb més de 135.000 descàrregues des del seu inici a 2018
Dijous, 18 novembre 2021 · 08:56 hores SocietatSostenibilitatTerritori

Muñoz i Copete, a la primera edició dels Premis Orange Periodisme i Sostenibilitat

Societat
Sostenibilitat
Territori

El programa i podcast la Radio del Somormujo, que s’emet a elprat.ràdio des de setembre de 2018, ha estat finalista a la primera edició dels Premis Orange de Periodisme i Sostenibilitat. El consolidat programa codirigit pel periodista pratenc José David Muñoz i l’expert en ornitologia José Luis Copete va competir a la categoria de ‘Mitjans Audiovisuals de Ràdio i Televisió’ amb el podcast ‘Mangas Verdes’, de Pedro Pablo García (EFE), i ‘El reloj del cambio climático en Europa’, per Lluís Manuel Rivas, de El País, que va ser finalment el guanyador.

La Ràdio del Somormujo, que s’emet cada dissabte a les 13 hores i que podeu escoltar també a la carta tant al web de elprat.ràdio com a altres plataformes de podcast de l’espai, rep aquest reconeixement justament després de tres anys en antena a la ràdio local i en l’any del seu programa número 100 que va ser un reflex de l’àmplia comunitat que representa amb un programa especial realitzat fonamentalment per àudios de l’audiència. I és què, en total, el programa suma més de 135.000 descàrregues de fidels que canten amb cada podcast la sintonia ‘I like birds’ de Eels i que converteixen l’espai pratenc en el principal programa radiofònic especialitzat en ornitologia del país.

En aquest sentit, l’espai ha participat a les darreres dues edicions del Delta Birding Festival, així com a la Fira Internacional de Turismo Ornitològic (FIO) d’Extremadura, a la que ja podem confirmar que tornaran a fer programa especial a la pròxima trobada.